
Dziesiątki tysięcy networkerów z USA nie mogło się 22 października br. doczekać tego, aby w końcu móc zamówić tę „najzdrowszą kawę na świecie“ i tego, kiedy po jej dostawie do domu, będą się nią mogli delektować. Była ona również wyczekiwana w napięciu przez dystrybutorów i klientów z Florydy a nawet Alaski.
Fakt, że kawa jest jednym z najbardziej lubianych napojów na całym świecie jest już dobrze znany. Ale kawa to nie tylko kawa! To coś więcej. Można to powiedzieć głównie o SISEL KAFFÉ, ponieważ przy opracowywaniu różnych wariantów produktów kawowych spółka SISEL chciała zagwarantować maksymalne korzyści dla zdrowia w połączeniu z doskonałym smakiem. Smak ten został sprawdzony przez międzynarodowej sławy instytucję, zajmującą się oceną kawy – The Specialty Coffee Association of America (SCAA).
Kawa może być oceniana od 0 do 100 punktów. Im wyższą punktację osiągnie jest znakiem, że posiada lepszy smak. W przeszłości kawy, które są sprzedawane za pośrednictwem systemu MLM, nie osiągały nawet wartości 80 punktów i dlatego też, zgodnie ze standardami stowarzyszenia SCAA, nie mogły być zakwalifikowane jako „wyborowe”. Wartość pomiędzy 80 a 85 punktów oznacza, że kawa jest „bardzo dobra”, wartość od 85-89 jest uważana za „doskonała kawę wyborową”. SISEL KAFFÉ osiągnęła w tej klasyfikacji wartość 88 punktów!
Taką jakość i smak kawy SISEL INTERNATIONAL osiąga dzięki jednej małej „sztuczce”: po prostu spółka kupuje najlepsze możliwe surowce, które są na świecie dostępne! SISEL KAFFÉ jest produkowana z odmiany kawy panamskiej, nazywanej „Kawa Boquete“, którą już od 12 lat uważa się za „nr 1 spośród wszystkich ziaren kawy”. Kawa ta jest uprawiana na dużych wysokościach nadmorskich, na glebach bogatych w minerały i pył wulkaniczny. Ma 4 chromosomy i właśnie dlatego już z natury jest słodka i łagodna. Inne firmy z branży MLM posiadające w ofercie kawę, nie mogą (czy też nie chcą) wydawać większych kwot na wysoką jakość produktu i dlatego raczej wybierają odmiany kawy tańszej, które uprawia się w Azji i Brazylii, na glebach wapiennych. Różnicę pomiędzy nimi miłośnicy kawy rozpoznają natychmiast.

Ale kawa SISEL potrafi o wiele więcej niż tylko dobrze smakować. Dzięki korzystnym dla naszego zdrowia składnikom SISEL KAFFÉ łatwo pokona wszystko to, co jest aktualnie oferowane na rynku! Nasza kawa zawiera również wyciąg z lakownicy żółtawej (Ganoderma lucidum), gatunku grzyba o dobroczynnym działaniu na nasze zdrowie. Do kawy tej SISEL dodała również jeden z najsilniejszych składników, które natura ma nam do zaoferowania. Jest to tzw. chaga: organizm podobny do grzyba, który występuje w krajach położonych na północy. W ruskim lecznictwie chaga była wykorzystywana w celu wzmocnienia organizmu (tonik), jak również jako substancja przeciwzapalna przy chorobach układu trawiennego, jak i w kuracjach leczniczych zmian nowotworowych. Ponadto jest ona często wykorzystywana do leczenia paradontozy, chronicznego zapalenia żołądka, wrzodów żołądkowych, bronchitu i innych chorób. Jest to produkt naturalny z najwyższym możliwym udziałem substancji odżywczych na świecie – pełen fitochemikaliów, witamin, flawonoidów, fenoli, niacyny, kwasu pantotenowego, ryboflawiny, enzymów i wielu innych. Chaga zawiera głównie dużą ilość nadtlenku dysmutazy, czyli substancji, która powstrzymuje proces utleniania w ciele. Zawiera również większość adaptogenów, które chronią ciało i zwiększają jego właściwości duchowe oraz fizyczne, poprawiają siłę i odporność. Spółka SISEL twierdzi, że:
Każda filiżanka SISEL KAFFÉ zawiera „efektywną dawkę terapeutyczną chagi.
Firma zaczęła najpierw sprzedawać kawę czarną i rozpuszczalną, z których obie są dostępne w torebkach. Następnie zaprezentowała kolejne smaki – „Mocha” i „Latté”. Już wkrótce spółka przedstawi kawę wspomagającą odchudzanie, a także półkilowe opakowania czarnej kawy mielonej. W przyszłości spółka SISEL planuje również sprzedaż kawy w kapsułkach oraz specjalnego ekspresu do kawy SISEL Kaffé.
Niezwykle interesującym produktem dla ludzi z nadwagą we wszystkich rozwiniętych państwach, gdzie spółka SISEL ma aktualnie swoich przedstawicieli, będzie z pewnością nasza kawa odchudzająca „Slender-Kaffé“, która jest połączeniem ulubionej już kawy oraz możliwości szybkiego i „niewymagającego” chudnięcia. Tajemnica tej kawy tkwi w tzw. „ewodiaminie“, czyli w bioaktywnym alkaloidzie, który ma zdolność przyspieszenia metabolizmu, dzięki czemu doprowadza do spalania tłuszczu. Ponadto ewodiamina zmniejsza uczucie głodu i spowalnia proces trawienia posiłków. Dzięki temu ludzie nie tylko czują się „nasyceni” przez dłuższy okres czasu, ale głównym rezultatem jest tutaj bardziej ustabilizowane uwalnianie glukozy do krwioobiegu. To umożliwia utrzymanie stałego poziomu insuliny i zapobieganie w ten sposób skokom insuliny, które powodują wzrost odkładania tłuszczu.
Lista pozytywnych efektów spożywania SISEL KAFFÉ jest naprawdę obszerna. Ewodiamina w kawie odchudzającej „Slender Kaffé” jest wzmocniona kwasem chlorogenowym z nieprażonych zielonych ziaren kawy, co jeszcze bardziej wspomaga przyspieszenie procesu odchudzania. Ponadto ta kawa o dobroczynnym działaniu dla zdrowia zawiera indyjskie rośliny lecznicze: gotu kola i bakopa, które efektywnie działają przede wszystkim na stres i depresję, podnoszą libido i zwiększają uwagę oraz koncentrację.
Nasza kawa rozpuszczalna nie była suszona na mrozie, jak dzieje się zazwyczaj, ale opracowana w specjalnym procesie mikromielenia, aby zachowała swój pełny smak.
Dla SISEL istotne są również aspekty związane ze środowiskiem naturalnym i społeczeństwem. Dlatego też wszystkie metody uprawy i produkcji są zatwierdzone przez stowarzyszenie lasów deszczowych Rainforest Alliance, jak i przez międzynarodowe organizacje zajmujące się środowiskiem naturalnym. Nie tylko, że należą one do sieci zrównoważonego rolnictwa Sustainable Agriculture Network, ale wydają one certyfikaty wyłącznie wtedy, kiedy wzięto pod uwagę również aspekty sprawiedliwego handlu „Fair Trade” – aby pracownicy na plantacjach kawy również otrzymali swoją zasłużoną część zysków!
Zainicjowaliśmy dzieło, które trudno sobie nawet wyobrazić! Codziennie na całym świecie wypija się 1,6 miliarda filiżanek kawy! 56% wszystkich dorosłych ludzi pije kawę, dzięki czemu stała się ona najczęściej konsumowanym napojem na Ziemi zaraz po wodzie! Tylko w USA codziennie wypija się 450 milionów filiżanek kawy. Dlatego też Stany Zjednoczone znajdują się na pierwszym miejscu spośród krajów, w których często pija się kawę. Zaraz za USA znajdują się Niemcy, Japonia, Włochy i Francja – są to kraje, w których spółka SISEL INTERNATIONAL jest już aktywna! Jesteśmy przekonani, że Sisel Kaffé wywoła u naszych dystrybutorów na całym świecie „nową gorączkę złota”.

Oczywiście temu wszystkiemu pomaga fakt, że plan kompensacyjny przygotowany przez firmę dla swojej „kawowej dywizji” jest nadzwyczaj lukratywny w porównaniu do planów marketingowych innych firm MLM – 60% na poziomie 7 plus 5% Nieskończony Bonus (Infinity Bonus) – takie są liczby, które wprawią sieciowych profesjonalistów w zachwyt. Głównie dlatego, że SISEL nie jest spółką, która oferuje wyłącznie jeden produkt, ale jest firmą, która oferuje szeroką gamę produktów, obejmującą zarówno „zwykłe” produkty codziennego użytku, jak i unikatowe i ekskluzywne produkty opatentowane. Jeżeli do tego wszystkiego doliczymy jeszcze najważniejszy element naszego stylu życia – kawę, której potencjalnie towarzyszyć będą również herbata i kakao, to naprawdę jest to wspaniała, wielka szansa aby osiągnąć sukces i spełniać marzenia. Widać, że oczekiwania Toma Mowera stają się coraz bardziej realne:
– Nie tylko dzięki naszej działalności w branży kawowej, w której płacimy nawet cztery razy więcej niż pozostałe networkowe spółki z kawą, w nadchodzących latach Sisel osiągnie mega wzrost. Myślę, że nasz ogólnoświatowa sprzedaż już w najbliższej przyszłości osiągnie 1 do 2 miliardów dolarów miesięcznie – a to tylko w branży kawowej!
Jeśli chcesz mieć swój udział w tak lukratywnych zyskach, skontaktuj się z top liderem nr 1 w Sisel – Udo Carsten Deppischem. Oto jego strona internetowa: UCD.mysiselkaffe.com